Prémium trambulin rugóvédő 244x366cm

Gyártó: VirtuFit
Típus: VF06021-366
Ár: 39.500Ft 43.900Ft Nettó: 31.102Ft
 Kosárba
Kedvencekhez adomKedvencekhez adom
Összehasonlításhoz adomÖsszehasonlításhoz adom
Az árak az ÁFA-t tartalmazzák

Virtufit Prémium trambulin rugóvédő 244x366cm leírása

A Virtufit Prémium trambulin rugóvédő 244x366cm-es méretben kapható kiegészítő elem trambulinokhoz. A biztonság az első. 25 mm vastag prémium védőperem lefedi az ugrófelület körüli rugókat, ezáltal megelőzve a baleseteket.

Egyszerűen cserélje ki meglévő trambulin védőperemét

A VirtuFit trambulinok alapfelszereltsége jó trambulinvédő éllel van felszerelve. Ez az él azonban hosszú intenzív használat után elhasználódhat. Ebben az esetben fontos a felni időben történő cseréje. A VirtuFit Trambulin rugóvédő Premium meglehetősen könnyen összeszerelhető. A szélét gumiszalagok segítségével rögzíti a trambulin keretéhez.

UV- és vízálló PVC

A VirtuFit Premium Trambulin rugóvédő PVC-ből készült és 25 mm vastag. Ugrás közben a szélén landolsz? Ezután a PVC anyag gondoskodik arról, hogy lágyan landoljon, és ne kerüljön a lábad a rugók közé. Anyagának köszönhetően ez a védőperem ellenáll az esőnek és a szélnek. Ezenkívül UV-álló, így a napon is megőrzi fekete színét.

Elérhető méretek

Ez a VirtuFit trambulin rugóvédő szegély többféle méretben is elérhető téglalap alakú trambulinokhoz:

  • 183x274 cm
  • 213x305 cm
  • 244x366 cm

Figyelem: ez a védőperem csak a VirtuFit márka téglalap alakú trambulinjaihoz használható. Ha van kerek trambulinja, akkor a kerek trambulinok védőperemeire hivatkozunk.

VirtuFit

A holland VirtuFit fitnesz márka kiváló minőséget garantál. A fitnesz felszerelések, fitnesz cikkek és trambulinok minőségi anyagokból készülnek, és nagy figyelmet fordítottak a könnyű kezelhetőségre, a dizájnra és a széleskörű funkcionalitásra is. A VirtuFit a biztonságot helyezi előtérbe. Ezért minden trambulin megfelel a szigorú európai biztonsági követelményeknek és CE jelöléssel rendelkezik.

Virtufit Prémium trambulin rugóvédő tulajdonságai

  • Vastagsága 25 mm
  • UV-álló a színtartás érdekében
  • Könnyen javítható
  • 3 méretben kapható

Virtufit Prémium trambulin rugóvédő

Írja meg véleményét

Az Ön neve:
Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett! Értékelés: Rossz            Kitűnő
Másolja be a lenti kódot: